SİİRT / ŞİRVAN - Taşlı İlkokulu

Taşlı İlkokulu

TAŞLI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ TAŞLI KÜME EVLERİ NO: 125 ŞİRVAN / SİİRT
Vizyon
Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerle milli kültürümüzü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmak, Türkçe kullanımında yetkin, sorumluluk sahibi, dürüst, duyarlı, teknolojiyi öğrenen ve kullanan, araştıran, öğrenmeyi öğrenen genç bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojinin sunduğu imkanlardan üst düzeyde yararlanarak araştıran, sorgulayan, analiz ve sentez yapan, üretken, kendi sorumluluğunu üstlenen, öz disiplinli, toplumda varlığını hissettiren, kendisine ve çevresine saygılı, sorumlu bireyler yetiştiren seçkin bir okul olmak.
Öğretim Şekli :tam gün
Soba
Ulaşım
ilden,diğer köylerin öğretmen servisiyle veya özel araçla okula ulaşım sağlanmaktadır.
Siirt /Şirvan
il e 37 km ilçe ye 17 km